Tietoja meistä

Jyväskylän liivi- ja sukkapiste nyt myös netissä

Liivi- ja sukkapiste on palveleva suomalainen alusasukauppa Jyväskylän keskustassa. Myymme laadukkaita alusasuja, uimapukuja sekä yöasuja kaiken ikäisille naisille. Palvelemme sinua ammattitaidolla, yli 20:n vuoden kokemuksella.

Liivi- ja sukkakauppa on naisten erikoisvaatiliike verkossa

Laajensimme toimintamme verkkoon, jotta voisimme tarjota pienen erikoisliikkemme palveluja valtakunnallisesti.

Arvoihimme kuuluu laatu ja kestävä kehitys sekä yksilöllinen asiakaspalvelu. Kaikki tuotteemme onkin valmistettu Euroopassa ja toimimme naisten alusvaatealan kärkibrändien jälleenmyyjinä. Löydät verkkokaupastamme muun muassa Anita, Chantelle, Simone Pêrêle, Primadonna sekä Marie Jo nimisten brändien tuotteita.

Huolehdimme, että asiakkaamme löytävät aina oikean kokoiset tuotteet, joita on mukava käyttää ja ne kestävät pitkään. Vaikka olemme pienempi paikallinen toimija suurten kansainvälisten ketjujen rinnalla, niin pyrimme aina kehittämään valikoimaamme ja palvelujamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tämä koskee myös uutta verkkokauppaamme.

Haluamme myös jatkossa tarjota mahdollisimman hyviä vastaavuuksia tuotteissamme ja palveluissamme. Siksi kannustammekin sinua kirjoittamaan käyttökokemuksia tuotearvosteluihin ja ottamaan chatissä yhteyttä mikäli sinulle herää kysyttävää. Jos haluat pysyä ajan tasalla uutuksista ja alennuksista, niin suosittelemme tilaamaan uutiskirjeen alta.

Tervetuloa verkkokauppaamme!

Ystävällisin terveisin Marjatta Piirainen, toimitusjohtaja ja myymäläpäällikkö